Företagsevent

Vill ert företag umgås under lättsamma former? Spendera en trevlig kväll ihop, äta gott dansa och skratta? Ni kanske vill visa era utländska gäster hur det går till i Sverige! Här har ni kommit rätt! Under referensfliken kan ni se ett axplock av alla de företag vi spelat åt under årens lopp. Allt från små fester till stora event med scen, band och komplett underhållning. Utrustning finns för alla storlekar

Förberedelser

I god tid före den stora dagen vill vi gärna ha kontakt med er eventkoordinator och få veta vad just ni önskar. Ni kanske behöver trådlösa mikrofoner? kanske behövs inkoppling av externt ljud från en medarbetares dator. Ni kanske behöver belysa talare med scenljus? Hör av er till oss så får ni en offert.

Så snart vi vet vilken lokal som bokats tar vi hands om allt praktiskt med tex tid för uppriggning av  anläggning, behov av ström, utrymme mm. Om lokalen tillåter är det effektfullt med en rökdimma som skapar vackra ljusstrålar, se bilderna under bildfliken på sidan.
Som tillval tillhandahåller vi trådlösa mikrofoner samt möjlighet att koppla in sig på mitt ljudsystem om så önskas. Med  i paketen (under fliken priser) har ni vad ni behöver för att kunna ge rejäl underhållning för ca 50 upp till 120 gäster allt beroende på hur mycket plats som finns att tillgå i er festlokal. Utrymme som behövs är ca 4×2 meter.

Den stora dagen!

Vi åker oftast till lokalen strax efter lunch och montera tekniken det vill säga ”tidig riggning”, vi testar att allt fungerar perfekt inför kvällen. Innan gästerna anländer för middagssittningen har vi åkt hem för att göra oss i ordning om inget annat speciellt bestämts. Anläggningen är då klar med eventuella mikrofon/mikrofoner på. belysning av lokalen tänd, eventuell inkoppling till ert externa media (telefon, dator, ipad eller dylikt) väl synligt. Tekniken har vi visat koordinatorn eller lokalansvarige innan.  Vi återvänder finklädd lagom till att middagen rundar av på en tid som i förväg bestämts och står redo att starta festen. DJ Hannes är rökfri och dricker inte alkohol på er fest. Under kvällen får era gäster gärna komma med önskemål om det är ok med er. Vi lägger fram ett block som man kan skriva önskemål i också.

Speltid

Speltiden som ingår är ca 4 timmar (22.00-02.00) Extra tid kan avtalas till en extra kostnad.

Pris

Exemplet nedan är ett paket för upp till 120 personer, upp & nedriggning samt speltid 4 timmar allt ingår:  Pris 10000kr exkl moms. Exakt pris beror på lokal och vald mängd av teknik. Ring eller maila för offert!

Bokningsvillkor

Läs igenom DJ Hannes fullständiga bokningsvillkor här

 

Utrustning som ingår i Företagspaket för upp till 120 personer

4 st aktiva QSC 18″ basar 

2 st aktiva QSC 12 tum toppar

1 st DJ bänk

2 st T- stativ eller  4m tross  

4 st moving heads

6 st ljuseffekter

2 LED strobbar

1 st UV ljus

1st mikrofon

Bilder från tidigare spelningar