Referenser

Här kommer ett axplock av de ställen jag spelat på.

Företagsevent & Firmafester

Vistrand advokatbyrå
WSP
Tölt on ice 2018
Wolter Kluwer AB
Göteborgs spårvägar
Deloitte
Swisslog
IFS Sverige AB
Orvelin gruppen
Steinberg & Brenner
Coffe house
SIBA
STS språkresor
Vodka peach releaseparty Marstrand
Rosengrens Advokatbyrå
BAB Rörtryckning AB
Mediq kungsbacka
EC Entreprenad AB
Advokatfirman VINGE
Stratsys AB
Intrum Justitia
CGI Sverige AB
Liseberg event AB
Coor Service Management AB
Cybercom Sweden AB
JB Swedish event AB
Event aid AB
Ale kommun
Härryda Kommun
Flexit
Stebla Group AB
Mannheimer Swartling
Intelon SMS Park

Nattklubbar/diskotek

 

Mingel – Kungsbacka
Bryggeriet – Göteborg
Aveny 10 – Göteborg
Joe Farellis – Göteborg
Berså bar – Göteborg
Gamle port – Göteborg
Halta Lottas krog – Göteborg
Hembygden – Mariestad
Deep – Göteborg
Valand – Göteborg
Rådhuset – Borås
Bogesundshotellet – Ulricehamn
Harrys – Kinna
Kullaberg –  Överlida
Grand hotell – Alingsås
Bredablick – Falköping
Mårtensson – Halmstad
Stenungsbaden – Stenungsund
Strandbaden – Lysekil

Välkomna till DJ Hannes Gästbok

68
Leave a Reply

avatar
68 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Madde & MikaelJohan IgnellJohan SandbergGunnarStaffan Linderoth Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Madde & Mikael
Guest
Madde & Mikael

Vi hade Dj Hannes som Dj på vårt bröllop i augusti 2018 och för det är vi otroligt tacksamma för. Musiken, engagemanget, ja allt var ren perfektion. Vi är glada att hans rykte som grym Dj nådde även oss, det var en rekommendation som verkligen levde upp till sina förväntningar.

Johan Ignell
Guest
Johan Ignell

Dj Hannes var DJ på vårt bröllop i september 2018. Han var fantastiskt professionell , grymma förberedelser och riktigt häftig ljusshow. Vill ni ha en träffsäker DJ som man kan lita på och som ska hålla liv i dansgolvet under en kväll så ska ni anlita Hannes. Han är dessutom lyhörd för önskelåtar, vilket är ett plus och han ville verkligen att vi som bröllopspar skulle ha vår bästa kväll och han gjorde allt i sin makt för att det skulle ske!

Johan Sandberg
Guest
Johan Sandberg

DJ Hannes var DJ på vårt bröllop i sept 2018. Fantastisk utrustning, ljusshow, och inte minst kanonbra service och förberedelser. Vi kände oss 100% trygga att det skulle bli bra hela vägen och det blev det också. Full fart på dansgolvet hela natten!
Ett säkert val för ett lyckt dansgolv och fest!

Gunnar
Guest

Dj Hannes var DJ på min mammas 75-års fest och fick fart på tanterna och gubbarna. En bra mix som alla gillade och dansade till. Flexibel och lyhörd med ett utomordentligt slutresultat. Kan verkligen rekommendera Hannes för festen. Mycket roligare än landgång och stråkmusik ?

Sara Davidsson Nyman
Guest
Sara Davidsson Nyman

Hej! Kan verkligen rekommendera DJHannes. VI hade ett brollop med halften fransman och halften svenskar och DJ Hannes visste precis vad han skulle spela for att fa folk att dansa nonstop i 5 timmar! Kan varmt rekommendera!

Oskar
Guest
Oskar

DJ Hannes spelade på vårt bröllop på Marstrand och gjorde ett otroligt bra jobb. Det blev bra tryck på dansgolvet och han spelade en bra blandning på låtar. Vi kan starkt rekommendera honom.

Staffan Linderoth
Guest
Staffan Linderoth

Hannes spelade på vår bomullsbröllopsfest på Örlogskapellet. Det blev fullt ös på dansgolvet! Bra ljud, bra musik och en spektakulär ljusshow. Rekommenderas!

Hosna Es
Guest
Hosna Es

DJ Hannes played on our wedding at Thorskogs slott June 2018. We were very Happy to have him with us. He was very easy to communicate with and was very helpful with preparing mixes for our wedding first dance and also with mixing songs from other nations for the party. All were Happy with the music. Eventhough it was music from other countries Johannes had Done a great job mixing the different languages and tones. Very professional and supportive and helpful. Thank you so much DJ Hannes, for being with us on our big day.

Anna
Guest
Anna

Dj Hannes spelade hemma hos oss på vår 50-årsfest . Han förvandlade vårt vardagsrum till en nattklubb !
Fräcka ljuseffekter , rökmaskin och ett jäkla drag . Tack för en härlig kväll !

Carina
Guest
Carina

Tack för en kanonkväll på Scandic Mölndal och vår ryttarfest TÖLT on Ice. Nu blev det verkligen Tölt på dansgolvet, Härlig ljussättning och perfekt musik!!

Ann Thorup
Guest
Ann Thorup

Tusen tack för fantastisk spelning på mitt 50-års kalas! Vilket drag det var – alla jag har pratat med efter festen har lovordat dig, inkl jag själv. Jag är så supernöjd! Återkommer säkert! Må gott och återigen TACK!!
Hälsningar Ann

Helene Åkerblom
Guest
Helene Åkerblom

Stort tack till DJ Hannes för en kanonspelning på vår företagsfest. Alla var supernöjda :-). Kan varmt rekommendera Dj Hannes! //Helene WK

Kristoffer Lund
Guest
Kristoffer Lund

DJ Hannes spelade på vårt bröllop på Långedrags Värdshus nu till helgen och vi kunde inte varit mer nöjda! Tack så mycket DJ Hannes, du förgyllde vår dag lite extra!

Jenny Larsson
Guest
Jenny Larsson

DJ Hannes spelade på Göteborgs Spårvägar Trafikantservice personalfest för att fira att vi blivit ISO-certifierade. Han gjorde ett kanonjobb och bjöd på en rejäl ljusshow och bra blandning på musiken som fick alla våra kollegor att dansa.

Anders Holm
Guest
Anders Holm

DjHannes gjorde ett kanonjobb på vårt bröllop!

Imponerande dj-bås med massor av lampor och rök, skapade en härlig stämning 🙂
Vi skickade en inspirationslista till Johannes innan bröllopet och han tog verkligen våra önskemål och fulländade dansmusiken. Det var folk på dansgolvet från första till sista minut. Kompisar som aldrig dansar, dansade loss med slipsarna på huvudet, fantastiskt! Tom. min 94-åriga farmor dansade loss ?

Der var inte sista gången jag bokade DjHannes, stort tack!

Anders

Magnus
Guest
Magnus

Det fanns ett par saker som höjde nivån på vårt bröllop och DJ Hannes insats var utan tvekan en av dessa. Från det att musiken startade till dess att festlokalen stängde var dansgolvet fullt av gäster! Jag måste ärligt erkänna att jag sällan har varit på ett dansgolv med en så bra DJ! Detta lyfte vår fest något oerhört! Johannes var lyhörd för våra önskemål och anpassade sin egen stil till dessa. Under kvällen var han även duktig på att läsa av publikens ålder och att anpassa musiken därefter. 5-åringar upp till 75-åringar (och allt däremellan) befann sig på dansgolvet,… Read more »

Ola & Alex
Guest
Ola & Alex

Hannes gjorde succe på vårt bröllop på midsommar 2017. Han tog både hand om ljudkvaliten under vigseln på ett ypperligt sätt samt såg till att det blev ordentlgt drag under kvällen. Vi hade gått igenom våra musik preferenser med honom innan bröllopet och sedan vävde han in detta i sitt egna register och det blev succe! Det har varit enkelt att jobba med honom sedan först början och vi kan bara ge honom våra bästa rekommendationer!

Henrik & Carolin
Guest
Henrik & Carolin

Thank you Hannes for keeping our wedding guests dancing until closing time at 2.30! We really appreciated your ability to mix different genres and to adapt to somewhat unknown artist from other countries reflecting the origin of our guests, like Turkey and Germany. Actually, everybody was dancing when Hannes played Turkish music! We certainly also want to thank you for contacting the landlord on your own to enable a laser show as we had given up the hope of being able to do that according to the fire protection requirements.

Maria Khlous
Guest
Maria Khlous

Hannes spelade på vårat bröllop den 17/6-2017 och alla blev supernöjda! Han var både lyhörd för våra önskemål och kunde själv känna av stämningen i lokalen. Ett plus är att han hade stor koll på all typ av musik (det spelades både nytt och gammalt och även musik från andra delar av världen)! Kan inte låta bli att påpeka att han spelade med en bruten arm vilket gör honom till superhero,som orkade spela och räddade hela bröllopet 🙂 kan varmt rekommenderas!

Mikaela Franson
Guest
Mikaela Franson

Tusen tack för din spelning på vår bröllopsfest 20/5 2017. Har från början i all planering/listor mm, till slutet har han varit strålande.
Extremt bra ljuseffekter, man märker att han brinner för det. All musik gjordes felfritt och vi kan varmt rekommendera DJ Hannes.
Vi kommer aldrig glömma denna dag.

Camilla Säll-Magnusson
Guest
Camilla Säll-Magnusson

Hannes spelade och var karaoke-värd på min 50 årsfest med ca 70 personer mellan 18-60 år.
Jag är väldigt nöjd med både ljud/ljus och musiken – han hittade verkligen rätt nivå och låtval som passade alla. Fullt dansgolv från start till slut 🙂

Mona Stjernström
Guest
Mona Stjernström

mycket bra spelning på min 50-årsfest
toppenblandning av musik, stor lyhördhet för mina 65 gäster, great!
kan verkligen rekommendera DJ Hannes!!

Lennart
Guest
Lennart

Anlitade DJ Hannes för en 50-årsfest på Råda Säteri och det blev väldigt bra! Bra tryck som fick igång även de lite trögare gästerna (inkl mig själv). Pratade lite innan om typ av gäster och musikönskemål. Det blev en välanpassad mix av låtar som DJ Hannes körde väldigt proferssionellt inkl några specialönskningar från publiken. Jag och mina gäster mycket nöjda!
Bra genomgång också av det praktiska innan och flexibel anpassning av DJ Hannes och hans gedigna utrustning till en lokal som inte är byggd för DJ-spelning från början.

Kristin & Andreas
Guest
Kristin & Andreas

Vi er så utrolig fornøyd med jobben DJ Hannes gjorde i vårt bryllup! Han lyttet til oss i forkant og under bryllupet.
Alle gjestene danset og koste seg til den beste spillelisten som Hannes hadde satt sammen til vår fest.

Kristian och Elena
Guest
Kristian och Elena

På vårt bröllop spelade DJ Hannes skjortan av gästerna. Väldigt professionellt, mycket bra utrustning, väldigt bra bemötande, mycket trevlig, och med stor känsla för upplägget. Väldigt uppskattat av såväl barn som vuxna. Rekommenderar verkligen DJ Hannes!

Mikaela Vikström
Guest
Mikaela Vikström

DJ Hannes gjorde vår bröllopsfest fantastisk! Riktigt bra musik för alla åldrar och en känsla för vad som uppskattades på dansgolvet. Även ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande, vilket uppskattades av alla! Tusen tack!

Jonas Linde
Guest
Jonas Linde

Anlitade DJ Hannes till våran bröllopsdag/fest
Vi är så nöjda och alla gäster lika så.
Tack för en grym spelning
Mvh Jonas & Camilla
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marlena
Guest
Marlena

Vi vill tacka DJ Hannes för ett fantastiskt bra jobb på vårt bröllop. Vi är väldigt nöjda med allt och vilken fest det blev!
/ herr och fru Sjöström

Jasmina & Anouar
Guest
Jasmina & Anouar

Tack för en superbra spelning, alla tyckte blandningen (arabisk/balkan) var perfekt , vi var super nöjda..att få boka dig till vår födelsedagsfest var det bästa vi gjort..Jag och min man samt alla våra gäster rekommenderar DJ Hannes..

Evelina
Guest
Evelina

Vi anlitade DJ Hannes till vårt företagsevent på Strömstad Spa tidigare i vår och snacka om att han levererade fart till dansgolvet. Vi ville aldrig sluta dansa.

Birgitta
Guest
Birgitta

Tusen tack för en fantastisk spelning på vår fest med jobbet! Har aldrig sett så mycket folk på dansgolvet på våra fester tidigare! Jättebra musik, lyhörd för våra önskningar och fullt ös hela kvällen! Vi lär återkomma!
Birgitta

Olle
Guest
Olle

DJ Hannes spelade på vårt bröllop nu i helgen den 15/8-15. Vi är jätteglada för att han kom och spelade! Flertalet gäster berömde dig Hannes. Blev det perfekta slutet på en super dag!!! Kommer rekommendera dig till nära å kära!
//Olle & Becca

William Johanson
Guest
William Johanson

DJ Hannes spelade på vår bröllop 1:e agusti 2015. Vi är kanonnöjda!! Han matchade färgtemat som vi ville ha och mixade musik som passade för alla åldrar. Rekommenderas stark!! //William och Linda

David og Gitte
Guest
David og Gitte

Dj Hannes spilte for oss i vårt bryllup på Hällsnäs Herregård og er kjempefornøyde! Bra musikkutvalg, god miksing og et godt anlegg. Han er profesjonell, punktlig og veldig hyggelig. Han ser også ut som om han har det veldig gøy når han jobber 🙂

Maria och Micke
Guest
Maria och Micke

Vi anlitade Johannes till vår bröllopsfest den 20/6 och är supernöjda! Han höll igång dansgolvet till småtimmarna utan att gästerna tröttnade och anpassade musiken efter åldern på folket. Vi kan varmt rekommenderar DJ Hannes till er som funderar på att anlita honom, er fest kommer inte bli tråkig!

Malin
Guest
Malin

Vi anlitade DJ Hannes till vår bröllopsfest 13/6, och vi är jättenöjda!
Allt fungerade fint och vi fick en rolig fest med mycket dans! Johannes anpassade musiken efter vad som fick våra gäster att dansa, vilket var vårt önskemål! Rekomenderar gärna Johannes till alla som vill ha en fest med mycket liv på dansgolvet!

Kristian
Guest
Kristian

BOKA HANNES! HAN ÄR LYSANDE!
Vi har bokat Dj Hannes till våra hemliga fester som anordnas till avslutande nior på skolan.
Hannes levererar alltid ett överdådigt party till våra fester! Med Ljud och ljus som kan få flertalet nattklubbat att skämmas förgyller Hannes våra kvällar. Han kan läsa dansgolvet och har fingertoppskänsla för vad som funkar.
Vi vill tacka för fantastiska spelningar!

Jenny
Guest
Jenny

Johannes spelade på vår bröllopsfest på Tjörn 9/5. Måste säga att han överträffade alla våra förväntningar! Vi hade önskat låtar och utöver det presenterades en spellista som fick dansgolvet att gunga. Många gäster lämnade inte dansgolvet på hela kvällen. Även val av bröllopsvals med tillhörande effekter var fantastiskt! Ett stort och innerligt TACK till dig Johannes, vi kommer rekommendera dig och hoppas snart få tillfälle att anlita dig igen! Mvh herr o fru Röberg

Andrea & Robin
Guest
Andrea & Robin

Vi anlitade Johannes att stå för musiken på vårat bröllop. Vi valde en dj istället för egen musik, eftersom vi önskade röj och håll-i-gång efter bröllopsmiddagen. Och vilken FEST det blev! Alla dansade, hoppade och det blev så otroligt lyckat! Gästerna önskade låtar och Johannes snappade snabbt upp vad han skulle köra för musik för att tilltala så många som möjligt. De gäster vi minst anade skulle släppa loss, dansade och tjoade hela natten! vi som bröllopspar njöt av en grymt lyckad fest och är sååå nöjda med valet att låta Johannes sköta musiken. Lyhörd och hjälpsam med koll på… Read more »

tommyMARKOVIC
Guest
tommyMARKOVIC

Anlitade Johannes till dotterns 1-års kalas. Hade grymt kul & var väldigt nöjda. Tack för en bra spelning. Rekomenderas starkt.

Joakim EC
Guest
Joakim EC

Vi hade Johannes för andra året i rad på vår julfest för Elektro-Centralen. Som vanligt levererar johannes bra musik för alla åldrar, vi var 130 personer mellan 18-67 år och alla var väldigt nöjda. Vi hade även Musik quiz som Johannes hade gjort för oss som var riktigt bra. Tack för detta året och vi återkommer nästa jul igen

Med vänliga hälsningar

Joakim på EC

Peter & Maria
Guest
Peter & Maria

Vi hade en önskan om att Hannes skulle spela ordentligt med ny, bra musik, och det skulle vara house. Hannes plockade verkligen upp vår önskan och dominerade fullständigt. Vi hade hsyteriskt bra dansgolv och det var verkligen fullt till dess att Hannes slutade spela. Tack för en fantastiskt bra spelning. Ser fram emot att få ha dig spelandes hos oss snart igen.

Jeanette & Marina
Guest
Jeanette & Marina

Jag och min kompis hade 40 års fest i juni och det blev en helt magisk kväll. Hannes var helt grym!! Ingen kunde lämna dansgolvet och vi fick samtal ifrån gästerna att de hade ont i fötterna flera dagar efter festen 🙂 Bättre betyg än så kan man inte få. En av gästerna tyckte han var bättre än Avicii på att spela musik 🙂 Har rekommenderat Hannes flera gånger. Stort Tack Hannes!!

Patrik o Stina
Guest
Patrik o Stina

Jag säger bara världsklass!! Vi hade våran fest i läppstiftet och Hannes fick nästan hela byggnaden att rasa!! Jag sa att vi älskar house och då jäklar fick vi en resa som heter duga!!! Golvet var inte tomt en gång… Jag tror att vissa står kvar ännu o dansar 14 dagar senare!!
Stort tack Hannes vi lär höras igen

Homa & Mathias
Guest
Homa & Mathias

Stora rekommendationer!! Så himla bra, Djhannes läser av publiken och dansgolvet blir aldrig tomt:) gamla som unga dansade hela natten och njöt av gamla Goa klassiker och modern club musik!
Djhannes gjorde vår bröllopsfest till ett oförglömligt minne för livet!!
STORT TACK!!!

Madeleine och Hector
Guest
Madeleine och Hector

Grymt duktig DJ! Vi anlitade Hannes
för vårt bröllop i augusti och blev inte besvikna! Vi hade önskat väldigt bladad musik eftersom min man är från Sydamerika och jag har libanesisk härkomst. Därför blandades arabisk musik med latinska toner samt modern musik och Hannes mixade allt i en fantastisk harmoni! Vi och alla gästerna var jättenöjda!

TUSEN TACK!!

Annalena
Guest
Annalena

Jag kan verkligen rekommendera DJ Hannes som spelade på mitt 50-års-kalas. Vilket ös! Alla gäster dansade (mellan 18 och 79 år) och ingen ville sluta! Blir det fest igen anlitar jag honom direkt!

Richard
Guest
Richard

Vi brukar aldrig skriva på sådana här forum men den här gången måste vi bara göra det. DJ Hannes gjorde en riktigt riktigt bra spelning på vårt bröllop den 7/6. Han höll igång ca 90 gäster som inte ville stå stilla. Vi är väldigt nöjda med den service och professionalism som Johannes svarade för och kan varmt rekommendera honom för liknande tillställningar. Grymt ljud, grymt ljus och grymt ös!!

Alexander
Guest
Alexander

Dj Hannes gjorde en kanonspelning på vårt bröllop den 12/4. Han höll igång 50 personer i åldrarna 17-70 år från 22-02. Aldrig sett nåt liknande! Grymt tryck och mycket lyhörd vad gäller musikstil etc. Proffsig utrusntning!

Torbjörn
Guest
Torbjörn

DJ Hannes levererade verkligen på min 40-års fest 23 november. Proffsigt bemötande från första kontakt till handskakning efter att spelning var klar och allt var nerpackat. Bra kvalitet på utrustning och grymma låtval. Jag har inga problem att rekommendera DJ Hannes till vem som helst. Stort tack!