Referenser

Här kommer ett axplock av de ställen jag spelat på.

Företagsevent & Firmafester

Advokatfirman VINGE
Ale kommun
BAB Rörtryckning AB
Blåkläder
Bulldog Media
Castellum Nordstaden AB
CGI Sverige AB
Coffe house
Coor Service Management AB
Cybercom Sweden AB
Deloitte
DQC Sverige AB
EC Entreprenad AB
Event aid AB
Exertis CapTech
Flexit
Göteborgs spårvägar
Härryda Kommun
IFS Sverige AB
Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB
Intelon SMS Park
Intrum Justitia
JB Swedish event AB
La Fesque AB
Liseberg event AB
Mannheimer Swartling
Mediq Sverige AB
Nordemballage AB
Orvelin gruppen
PizzaHut Sverige
Rosengrens Advokatbyrå
Runan Reklambyrå
Samhall
SIBA
Stebla Group AB
Steinberg & Brenner
Stratsys AB
STS språkresor
Swisslog
Tölt on ice 2018
Vistrand advokatbyrå
Vodka peach releaseparty Marstrand
Wolter Kluwer AB
WSP Sverige AB
Zeke Transport AB

Nattklubbar/diskotek

Mingel – Kungsbacka
Bryggeriet – Göteborg
Aveny 10 – Göteborg
Joe Farellis – Göteborg
Berså bar – Göteborg
Gamle port – Göteborg
Halta Lottas krog – Göteborg
Hembygden – Mariestad
Deep – Göteborg
Valand – Göteborg
Rådhuset – Borås
Bogesundshotellet – Ulricehamn
Harrys – Kinna
Kullaberg –  Överlida
Grand hotell – Alingsås
Bredablick – Falköping
Mårtensson – Halmstad
Stenungsbaden – Stenungsund
Strandbaden – Lysekil

Välkomna till DJ Hannes Gästbok

104
Leave a Reply

avatar
104 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
JasmineAmandaMarkus GErik LöfbladAnna Lundgren Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jasmine
Guest
Jasmine

Johannes var dj på vårt bröllop och spelade en mix mellan arabiska, svenska och engelska låtar. Det var ingen lätt uppgift men han utförde jobbet galant! Alla gäster dansade och hade jättekul i flera timmar. Han var lyhörd och kunde enkelt fånga gästernas intresse av musik. Vi hade inte kunnat hitta en bättre dj!

Amanda
Guest
Amanda

DJHannes spelade på vårt bröllop på societetshuset, Marstrand. Var lite orolig om det skulle bli bra drag på dansgolvet då det är en väldigt stor lokal men alla 100 gäster körde järnet hela natten tack vare Johannes. Vi är SÅ nöjda, rekommenderar starkt! Tack!!

Markus G
Guest
Markus G

Johannes var inte bara en fantastisk DJ som våra 100 bröllopsgäster pratade om dagen efter, han var även ett stöd genom hela processen. Då cirka 70 gäster var från Island var det svårt att hitta rätt låtar men detta löste han galant!!

10/10

Erik Löfblad
Guest
Erik Löfblad

Vår ” Nattklubb Solliden” har nu haft premier i helgen, det blev ett lyckat koncept tack vare DJ Hannes ! Hela hans laseruppsättning och rökmaskiner fick alla att tro de var på ”klubb” i typ någon miljonstad. Ljudet var fantastiskt i vår lokal, musiken Hannes spelade genom kvällen var precis det vi önskat oss, en riktigt stor blandning med pop/rock/disco från de flesta årtionden. DJ Hannes ”läste” publiken väldigt proffsigt och spelade musik efter det, inte många DJ´s som har den förmågan. Vi var ca 130 personer i lokalen och alla dansade jublande glada hela kvällen lång. Jag kan VARMT… Read more »

Anna Lundgren
Guest
Anna Lundgren

DJ Hannes spelade på vårt bröllop på Marstrand Havshotell i lördags. Han gjorde en mix av massa låtar som vi använde till vår bröllopsdans samt höll igång festen med grym blandad musik som gästerna älskade! Väldigt lyhörd och spelar det som gästerna går igång på! Hade absolut bokat honom i framtiden återigen, så rekommenderas starkt!

Christoffer Stadig
Guest
Christoffer Stadig

DJHannes spelade på vårt bröllop vid Överås Slott och lyckades fixa en fantastisk mix av Balkan-låtar, svenska klassiker och Disco-dängor. Stämningen på dansgolvet var toppen! Vidare var DJHannes mycket professionell i alla dialoger inför bröllopet och kom med ett flertal värdefulla tips. Vi rekommenderar varmt DJHannes för Era festligheter.

Glenn Håkansson
Guest
Glenn Håkansson

Vi hade DJ Hannes på ”Niornas hemliga fest 2023”. Det var alla niondeklassare i Mölnlycke som bjöds på en hemlig fest på Kårrestaurangen på Chalmers
En kanonlokal för de dryga 300 ungdomarna.
DJ Hannes fick undomarna att studsa o dansa. Ett härligt gig verkligen

Johan
Guest
Johan

DJ Hannes fixade toppen stämningen på vår kunds sommar AW, både vi och vår kund var otroligt nöjda med DJ Hannes han levererade.
Vi kommer redan om två veckor anlita DJ Hannes igen för ett annat kundevent.

Josephine
Guest
Josephine

DJ Hannes gjorde ett kanonjobb på vårt bröllop. Så lätt att ha att göra med, lyhörd och proffsig. Coola effekter och ett otroligt bra ljud som fick gästerna att ramla av stolarna, precis som vi ville ha det. Toppen musik som det märktes att han valt ut att spela för just oss med tanke på de önskelåtar vi skickat. Glad positiv, allt gick att lösa, och bara superhärlig! Tack tack tack!

Simon och Josephine

Mathias Hasselberg
Guest
Mathias Hasselberg

Stort tack DJ Hannes. Oerhört lyhörd och engagerad. Otroligt bra leverans och bemötande.
Flexibel och mycket rutinerad.
Märktes att Dj Hannes är ett proffs.
Han hade bra överblick på hur dansgolvet betedde sig och anpassade sig för att ha bra drag och mycket folk på golvet hela kvällen men ändå väldigt bred musik variation.
Rekommenderar DJ Hannes starkt han gjorde vårt bröllop fantastiskt hela vägen från mingel till dansgolvet och festen.

Karin kisker
Guest
Karin kisker

Tackar för en super bra spelning på vår Inflyttningsfest!

Eva Herrey på Coor
Guest
Eva Herrey på Coor

Inte första gången vi anlitar DJHannes till firmafest och det fungerade lika smidigt även denna gång. Johannes kommer med en god härlig energi, och en bra mix av musik som uppskattades av alla ca 200st som närvarande på festen. Tack!

Patrik & Zahra
Guest
Patrik & Zahra

DJ Hannes played an amazing mixture of Persian, international and Swedish music at our wedding. We got a lot of positive feedback from our guests, they and us enjoyed it to the fullest. Thank you Johannes for making this an unforgettable night!

Robin
Guest
Robin

DJ Hannes spelade på mitt bröllop och det blev en kanonkväll med riktigt bra ös och dans. Han gick ut hårt och sen ökade han genom att skickligt snickra fram banger efter banger, dansgolvet jublade! Inför och under bröllopet fungerade allt supersmidigt och DJ Hannes var lyhörd inför önskemål. Rekommenderas!

Ewelina
Guest
Ewelina

Dj-Hannes vilken stjärna! Dansgolvet var fyllt från första låt till sista under bröllopsfesten. Hög energi, lyhörd och stor variation. Bästa festen!

Susanne
Guest
Susanne

DJ Hannes spelade på min 40-årsfest och allt fungerade toppenbra! Vi var jättenöjda med kvällen, och DJ Hannes satte verkligen guldkant på den! Kan varmt rekommenderas!

Blåkläder Summerparty 2022
Guest
Blåkläder Summerparty 2022

Spelade på Blåkläders Sommarfest 2022. Allt fungerade smidigt från 1a kontakt, offert, uppsättning av teknik och en riktigt bra blandning av musik som passade alla. Kan varmt rekommenderas
Fredrik R på AB Blåkläder

Nina Dalgleish
Guest
Nina Dalgleish

DJ Hannes spelade på vår 40-års fest. Allt har fungerat jättebra från start till slut. DJ Hannes lyssnade in vad vi ville ha för typ av musik och tog även emot önskelåtar på plats. Dansgolvet var fullt hela tiden. Rekommenderas varmt!

Annakarin
Guest
Annakarin

Supernöjda med vårt bröllop där svensk, engelsk och arabisk musik blandades i en perfekt mix som uppskattades av alla gäster! Smidigt och proffsigt hela vägen från första kontakt till faktura. Rekommenderar starkt!

Filip
Guest
Filip

Vi anlitade Dj Hannes till vårat bröllop och han levererade i högsta klass! Vi är så oerhört nöjda och glada över att vi valde Hannes som våran DJ. Från första kontakten till slutet av festen var han allt vi hade önskat oss. Hannes bidrog till ett lugn och löste alla problem som uppstod utan några invändningar. Vi vill rikta ett stort tack till honom och lämna våra varmaste rekommendationer.

Janis Fridén
Guest
Janis Fridén

Sen på bollen, men jag vill lämna mina varmaste rekommendationer om DjHannes. Han spelade på min nära väns bröllop, i september, där jag också agerade toastmadame. Vi hade en del organisatoriska utmaningar på bröllopsdagen, men Johannes agerade mycket sympatiskt, flexibelt och lösningsfokuserat trots oplanerade händelser.
Brudparet märkte ingenting och hade sitt livs dag.
Stort tack !

Frida R
Guest
Frida R

Kunde inte blivit mer nöjd än när vi anlitade DJ Hannes för att spela på vår överraskningsfest! Det blev högt över våra förväntningar. Han kom med värsta utrustningen och festivalstämningen var otrolig! Kvällen blev en riktig succé!

Ted J
Guest
Ted J

Anlitade DJ Hannes för en företags kickoff, mycket bra kommunikation innan och Hannes förstod vad vi ville få fram.
Kan varmt rekommendera DJ Hannes för företagsevent.

George-Elias Jansizian
Guest
George-Elias Jansizian

Vi anlitade DJ Hannes till vårt bröllop för 120 personer. Han gjorde ett fantastiskt bra jobb med att mixa ”vanlig musik” med libanesisk musik enligt våra önskemål. Han assisterade även toastmaster på ett exemplariskt sätt med snygga övergångar till bröllopstal. Han vet precis vilket tempo och vilken musik publiken önskar. Utöver en bra dj får ni en väldigt professionell och tillmötesgående person att arbeta med. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer!

Ingrid Kaplan
Guest
Ingrid Kaplan

Kan verkligen rekommendera DJ Hannes! Han spelade på min 50 -års fest 9/11-2019 och det var bra drag på dansgolvet. Fick många kommentarer både under och efter festen om hur bra musiken var och flera som säjer att de aldrig dansar var ändå uppe på dansgolvet! Ljusshowen gjorde också att det blev så mycket mer partykänsla. Så fem stjärnor av fem från mig 🙂

Anna Andersson
Guest
Anna Andersson

Tack för en fantastisk fest i lördags! Det var många gäster som var imponerade av ljusshowen! Det var riktigt roligt och man ville ju inte sluta dansa. Fakturan upplagd för betalning nu. Tack igen! // Anna o Karin

Anna Agård
Guest
Anna Agård

DjHannes spelade igår (5/10-19) på vårt 10-års jubileum/50- & 60 årsfest och det blev en toppen kväll mycket tack vare honom. Proffsig och lyhörd med att få ihop en fantastisk bra blandning. Det var ett fullt dansgolv från start till stopp! Vi, likväl som våra gäster, var så nöjda!
Kan verkligen rekommendera Johannes! Stort tack!

Henrik Saxin
Guest

När du förväntar dig en dj och en vanlig fest/evenemang och blir överraskad med in mindre festival kan det inte bli annat än succé. Dj Hannes spelar musik i klass med hans höga svansföring med sin utrustning. Här finns allt och lite till.
Som reklambyrå har vi jobbat med många i branschen och Johannes ligger helt klart i topp!

Åsa Ståleby
Guest
Åsa Ståleby

Dj Hannes var superbra på min och min systers 40-årsfest! Mycket bra ljud, ljus och effekter! Flexibel och lyhörd DJ. Rekommenderas varmt!

Karin Rosby
Guest
Karin Rosby

Vi anlitade DJ Hannes för vårat bröllop 31/8/19. Eftersom vi bor i London hade vi ingen aning om var vi skulle börja leta efter en DJ, hittade Johannes online och kan allvarligt säga att vi inte kunde vara nöjdare. Fullt dansgolv hela kvällen. Toppen! Kan varmt rekommendera.

Camilla Rotevall
Guest
Camilla Rotevall

Vi anlitade Dj Hannes till vårt bröllop 6/7-19 och kvällen kunde inte blivit bättre. Grym DJ som fyllde dansgolvet hela kvällen/natten. Vi hade kunnat fortsätta dansat några timmar till. Proffsig, lyhörd och väldigt seriös! Såååååå nöjd!!

Gunilla Arthursson
Guest
Gunilla Arthursson

Vilket Party med grymma DJ Hannes!!
Hannes spelade på vårt 50 -års kalas den 24/5-19 och vi var super nöjda.
Det blev en toppen fest och mycket tack vara Hannes fantastiska musik, ljud och ljus show.
Vi kan varm rekommendera DJ Hannes, Stort Tack!
Gunilla & Agneta

Karolina Skott
Guest
Karolina Skott

Johannes spelade på vårt bröllop 1/6-19 och vi kunde inte vart mer nöjda med hans insats! Superskön DJ med känsla för sin publik, fet utrustning och väldigt proffsig i sitt utförande. Tack! /Karolina & Kristoffer Skott

Andrea
Guest
Andrea

Jag anlitade Johannes till ett företagsevent i Mölndal som jag var projektledare av. Från första kontakt och offert till genomförande flöt på utan några konstigheter. Hastigt inpå projektet skedde lite ändringar. det var inga problem för Johannes att anpassa sig.

Han är lyhörd och pålitlig. Ljud -och ljusutrustning är av högsta kvalité!

Solveig & Svante
Guest
Solveig & Svante

Vilket party det blev!!!
Tack för att du gjorde vår 50-års fest till en succé!!
Stort tack!
Solveig & Svante

Julia Wadman
Guest
Julia Wadman

Tack för att du gjorde min 50-års fest till ett riktigt party! Det var dans för fulla muggar och ingen ville gå av dansgolvet. Årets fest! Och det var DU DJ Hannes som gjorde det med din fantastiska musik och vuxendisco! Det var många som frågade ” Vem är han?” Var har du hittat honom”, och det var helt enkelt ett lyckokast. Jag kan varmt rekommendera DJ Hannes för alla som gillar dans och FEST!

Madde & Mikael
Guest
Madde & Mikael

Vi hade Dj Hannes som Dj på vårt bröllop i augusti 2018 och för det är vi otroligt tacksamma för. Musiken, engagemanget, ja allt var ren perfektion. Vi är glada att hans rykte som grym Dj nådde även oss, det var en rekommendation som verkligen levde upp till sina förväntningar.

Johan Ignell
Guest
Johan Ignell

Dj Hannes var DJ på vårt bröllop i september 2018. Han var fantastiskt professionell , grymma förberedelser och riktigt häftig ljusshow. Vill ni ha en träffsäker DJ som man kan lita på och som ska hålla liv i dansgolvet under en kväll så ska ni anlita Hannes. Han är dessutom lyhörd för önskelåtar, vilket är ett plus och han ville verkligen att vi som bröllopspar skulle ha vår bästa kväll och han gjorde allt i sin makt för att det skulle ske!

Johan Sandberg
Guest
Johan Sandberg

DJ Hannes var DJ på vårt bröllop i sept 2018. Fantastisk utrustning, ljusshow, och inte minst kanonbra service och förberedelser. Vi kände oss 100% trygga att det skulle bli bra hela vägen och det blev det också. Full fart på dansgolvet hela natten!
Ett säkert val för ett lyckt dansgolv och fest!

Gunnar
Guest

Dj Hannes var DJ på min mammas 75-års fest och fick fart på tanterna och gubbarna. En bra mix som alla gillade och dansade till. Flexibel och lyhörd med ett utomordentligt slutresultat. Kan verkligen rekommendera Hannes för festen. Mycket roligare än landgång och stråkmusik ?

Sara Davidsson Nyman
Guest
Sara Davidsson Nyman

Hej! Kan verkligen rekommendera DJHannes. VI hade ett brollop med halften fransman och halften svenskar och DJ Hannes visste precis vad han skulle spela for att fa folk att dansa nonstop i 5 timmar! Kan varmt rekommendera!

Oskar
Guest
Oskar

DJ Hannes spelade på vårt bröllop på Marstrand och gjorde ett otroligt bra jobb. Det blev bra tryck på dansgolvet och han spelade en bra blandning på låtar. Vi kan starkt rekommendera honom.

Staffan Linderoth
Guest
Staffan Linderoth

Hannes spelade på vår bomullsbröllopsfest på Örlogskapellet. Det blev fullt ös på dansgolvet! Bra ljud, bra musik och en spektakulär ljusshow. Rekommenderas!

Hosna Es
Guest
Hosna Es

DJ Hannes played on our wedding at Thorskogs slott June 2018. We were very Happy to have him with us. He was very easy to communicate with and was very helpful with preparing mixes for our wedding first dance and also with mixing songs from other nations for the party. All were Happy with the music. Eventhough it was music from other countries Johannes had Done a great job mixing the different languages and tones. Very professional and supportive and helpful. Thank you so much DJ Hannes, for being with us on our big day.

Anna
Guest
Anna

Dj Hannes spelade hemma hos oss på vår 50-årsfest . Han förvandlade vårt vardagsrum till en nattklubb !
Fräcka ljuseffekter , rökmaskin och ett jäkla drag . Tack för en härlig kväll !

Carina
Guest
Carina

Tack för en kanonkväll på Scandic Mölndal och vår ryttarfest TÖLT on Ice. Nu blev det verkligen Tölt på dansgolvet, Härlig ljussättning och perfekt musik!!

Ann Thorup
Guest
Ann Thorup

Tusen tack för fantastisk spelning på mitt 50-års kalas! Vilket drag det var – alla jag har pratat med efter festen har lovordat dig, inkl jag själv. Jag är så supernöjd! Återkommer säkert! Må gott och återigen TACK!!
Hälsningar Ann

Helene Åkerblom
Guest
Helene Åkerblom

Stort tack till DJ Hannes för en kanonspelning på vår företagsfest. Alla var supernöjda :-). Kan varmt rekommendera Dj Hannes! //Helene WK

Kristoffer Lund
Guest
Kristoffer Lund

DJ Hannes spelade på vårt bröllop på Långedrags Värdshus nu till helgen och vi kunde inte varit mer nöjda! Tack så mycket DJ Hannes, du förgyllde vår dag lite extra!

Jenny Larsson
Guest
Jenny Larsson

DJ Hannes spelade på Göteborgs Spårvägar Trafikantservice personalfest för att fira att vi blivit ISO-certifierade. Han gjorde ett kanonjobb och bjöd på en rejäl ljusshow och bra blandning på musiken som fick alla våra kollegor att dansa.