Fest!

Födelsedagsfest
Är det dags att samla vänner och bekanta kollegor och familj och fira födelsedagen? Allt från 20-75 års kalas har jag stor erfarenhet av! Gästerna är oftast i varierande ångrar från barn till 75+. Detta har alltid jag med i beräkningarna som DJ. Jag har kört massor av födelsedagsfester, det vanligaste är nog 40 och 50 årskalasen det är mycket roligt men samtidigt mest utmanande man kan göra i min profession.

Hemmafest
Varför inte samla ihop ett gäng och ha fest hemma i huset eller den hyrda lokalen. Hyr ni in en professionell DJ slipper ni de ständiga bytena av musik på spotify där alla vet den bästa låten, istället får ni en lyhörd professionell dj med högklassig ljud och ljusanläggning. Hör av er så hjälper jag till.

Studentfest
Vi har många års erfarenhet av studentfester avslutningsfester och bal.

Orientalisk fest
Musik från hela världen är jättekul!. Jag har erfarenhet av att spela på balkanfester, spela latinomusik samt även persisk och arabisk musik.

Förberedelser

I god tid före den stora dagen samtalar jag med jubilaren eller den som anordnar festligheterna om vilken musik som står er närmaste hjärtat. Ni är sedan mer än välkomna att skicka en liten ”önskelista på er musikfavoriter så väver jag in dem under kvällens gång.
Så snart jag vet vilken lokal som bokats tar jag hands om allt praktiskt med tex tid för uppiggning av min anläggning, behov av ström, utrymme mm. Om lokalen tillåter är det effektfullt med en rökdimma som skapar vackra ljusstrålar, se bilderna under bildfliken på sidan.

I paketen ni finner under fliken priser har ni vad ni behöver för att kunna ge rejäl underhållning till allt från 50 gäster och uppåt allt beroende på hur mycket plats som finns att tillgå i er festlokal. Utrymme som jag behöver är ca 4×2 meter.

Den stora dagen!

Jag åker oftast till lokalen strax efter lunch och sätter upp mina grejor det vill säga ”tidig riggning”, jag testar att allt fungerar perfekt inför kvällen. Innan gästerna anländer för middagssittningen har jag åkt hem för att göra mig i ordning om inget annat speciellt bestämts.  Jag återvänder finklädd lagom till att middagen rundar av på en tid som i förväg bestämts och står redo att starta festen. Jag är rökfri och dricker inte alkohol på er fest. Under kvällen får era gäster gärna komma med önskemål om det är ok med er. Jag lägger fram ett block som man kan skriva önskemål i också.

Speltid

Speltiden som ingår i paketet är ca 4 timmar (22.00-02.00)

Pris

Här hänvisar jag till de olika paket som visas under fliken priser. Det vanliga är att man tittar på storlek ”mellan” och uppåt. Ring eller maila för offert

Bokningsvillkor

Läs igenom DJ Hannes fullständiga bokningsvillkor här

 

Utrustning som ingår Ex ”Discopaket mellan”

2 st aktiva QSC 18″ basar 

2 st aktiva QSC 12 tum toppar

1 st DJ bänk

2 st T- stativ eller  4m tross  

4 st moving heads

2-4 st ljuseffekter samt

1 st UV ljus

Bilder från tidigare spelningar