Bröllopspaket 2023

Bröllopsdagen är kanske den viktigaste dagen för många par. Detta är en högtid av ljus och glädje när man önskar att allt skall gå rätt och vara fint. Gästerna är oftast i varierande åldrar från barn till 75+. Detta har vi alltid med i beräkningarna. DJ Hannes har kört hundratals bröllop nu och det är något av det roligaste men samtidigt mest utmanande man kan göra i detta yrke.

Förberedelser

I god tid före den stora dagen samtalar vi med brudparet om vilken musik som står er närmaste hjärtat samt vilken vals eller första dans som är aktuell. En del kanske väljer en klassisk vals andra en ballad ytterligare vill ha en surprise mix av låtar för att göra en liten show för nära och kära. Brudparet är sedan mer än välkomna att skicka en liten ”önskelista på deras musikfavoriter så vävs den in under kvällens gång.

Vi har spelat på många bröllop med blandade nationaliteter och kan spela, persisk, syriansk, arabisk,serbisk latinamerikansk musik tillsammans med den nordiska och självklart engelska musiken. Välkomna med era unika önskemål!

Så snart vi vet vilken lokal som bokats tar jag hands om allt praktiskt med tex tid för uppiggning av anläggning, behov av ström, utrymme mm. Om lokalen tillåter är det effektfullt med en rökdimma som skapar vackra ljusstrålar, se bilderna under bildfliken på sidan.
Vi tillhandahåller trådlös mikrofon samt möjlighet att koppla in sig på mitt ljudsystem med tex ljudet från er filmvisning av ex svensexa/möhippa som är vanligt under middagssittningen. I paketen nedan har ni vad ni behöver för att kunna ge rejäl underhållning åt upp till ca 200 gäster allt beroende på hur mycket plats som finns att tillgå i er festlokal. Utrymme som behövs är ca 4×2 meter.

Den stora dagen!

DJ Hannes åker oftast till lokalen strax efter lunch och sätter upp mina grejor det vill säga ”tidig riggning”, vi testar att allt fungerar perfekt inför kvällen. Innan gästerna anländer för middagssittningen har vi åkt hem för att göra oss i ordning om inget annat speciellt bestämts. Anläggningen är då klar med mikrofon/mikrofoner på, belysning av lokalen tänd, inkoppling till ert externa media (telefon, dator, ipad eller dylikt) väl synligt. Tekniken har vi oftast gått igenom med er toastmaster/toastmadame. DJ Hannes återvänder finklädd lagom till att middagen rundar av på en tid som i förväg bestämts och står redo att starta festen. DJ Hannes är självklart rökfri och dricker inte alkohol på er fest. Under kvällen får era gäster gärna komma med önskemål om det är ok med er. Vi lägger fram ett block som man kan skriva önskemål i också.

Speltid

Det som oftast blir bäst är att man förlägger brudparets första dans/vals som startskottet till dansen det vill säga efter avslutad middag och tårta. Speltiden som ingår är ca 4 timmar (22.00-02.00)

Bokningsvillkor

Läs igenom DJ Hannes fullständiga bokningsvillkor här

 

GULD paketet

Detta ingår

1st lyhörd DJ som spelar 4 timmar (22.00-02.00)

1st hjälp med val av första dans/vals om så önskas.

2st aktiv QSC 18″ basar

2 st aktiva QSC 12 tum toppar

1 st DJ bänk

1 st T- stativ eller  4m tross 

4 st Moving heads

2 st Ljuseffekter

1 st UV ljus

1st Trådlösa mikrofon till talen.

1st uppsättning av effektfull belysning av lokalen med 4-6st Uplights i vald temafärg

1 st Inkopplingsmöjlighet för egen Ipad/dator/mobiltelefon med miniteleplugg eller blåtand.

1st Tidig riggning   (utan extra kostnad)

 

 

 

Pris Bröllopspaket GULD
Detta passar för er som har 40-70 gäster samt lite mer begränsad plats i lokalen.

8500kr exkl moms (10 625kr ink moms)

 

Välkommen att boka här

PLATINUM paketet

Detta ingår

1st lyhörd DJ som spelar 4 timmar (22.00-02.00)

1st bokat möte för genomgång av planeringen kring bröllopet.

1st hjälp med val av första dans/vals om så önskas

4st aktiva QSC 18″ basar

2 st aktiva QSC 12″ tum toppar

1 st DJ bänk

2 st T- stativ eller 4-6m tross

4 st Moving heads

4 st Ljuseffekter

2 st UV ljus

1st uppsättning av effektfull belysning av lokalen med 4-6st Uplights i vald temafärg

2st Trådlösa mikrofoner till talen.

1 st Inkopplingsmöjlighet för egen Ipad/dator/mobiltelefon med miniteleplugg eller blåtand.

1st Tidig riggning utan extra kostnad

 

Pris Bröllopspaket PLATINUM
Detta passar för er som har 70-200 gäster, gott om plats och vill att dansgolvet skall likna en modern klubb.

10000 kr exkl moms (12 500kr ink moms)

Välkommen att boka här 

Bilder för inspiration